Reserveer

Hotelinfo

Gelegen in het Drentse landschap aan de rand van het dorpje Ruinerwold en op steenworp afstand van het karakteristieke Meppel, ligt Hotel Het Heerenhuys. Dit romantische en zeer comfortabele viersterrenhotel is gehuisvest in een prachtig neoklassiek 19e-eeuws pand. Kleinschalig, persoonlijk en bij uitstek geschikt voor een romantische overnachting of een luxe weekend weg.

Hotel Het Heerenhuys is het gehele jaar geopend en u kunt inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur.

Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en als u fietsen meeneemt, dan kunnen deze in de garage gestald worden. U kunt tevens bij ons fietsen huren. Het Heerenhuys heeft een eigen vervoersservice voor onder andere wandelaars en restaurantbezoekers.

Op ‘The Queensroom’ is de mogelijkheid aanwezig om er twee bedden bij te plaatsen. Op de overige kamers kan een babybedje geplaatst worden. Verder is Het Heerenhuys volledig rookvrij en zijn huisdieren niet toegestaan.

In Het Heerenhuys kunt u zowel pinnen als contant betalen. U kunt online boeken , via de telefoon of per e-mail. Wij zullen uw boeking per e-mail of schriftelijk bevestigen.